El nostre servei de psicologia infantil de Sabadell centra la seva atenció en l’àmbit de la infància des d’una perspectiva clínica, partint d’una perspectiva cognitivo – conductual com a eina bàsica per al desenvolupament emocional i conductual dels nens i nenes, malgrat no emprem només aquesta línia de treball sino que tendim cap a una perspectiva integradora. Es considera important treballar tant amb el nen, com amb tots els membres que interaccionen en l’entorn familiar, educatiu i social, donant una especial importància a la familia com a nucli més significatiu per a l’infant.

La intervenció amb el nen es basa en proporcionar-li estratègies i habilitats que l’ajudin a millorar o superar el problema que presenta, identificar les emocions, saber sobreposar-s’hi i desenvolupar les eines i estrategies per a poder compensar les dificultats que està visquent a l’actualitat. Als familiars i educadors, en canvi, se’ls ofereixen pautes d’actuació que ajuden a millorar els problemes emocionals i conductuals del nen tant a casa com a l’escola, sovint resultant fonamental el canvi en els entorns de desenvolupament de l’infant. En aquest sentit, com apuntàvem anteriorment, resulta fonamental el paper de la família com a referent i entorn primordial de l’infant.
El treball global i el seguiment continu amb la família i l’escola és primordial per obtenir uns bons resultats en el tractament per mitjà de la psicologia infantil.

Els problemes que abordem des de la Psicologia infantil són:

Trastorns del comportament: desobediència, conducta negativista-desafiant, agressivitat, impulsivitat, rebequeries.

Trastorns de l’estat d’ànim: tristesa, depressió infantil, baixa autoestima, processos dedol o pèrdua.

Trastorns d’ansietat: trastorn d’ansietat per separació (nens que no toleren separar-se dels pares), ansietat generalitzada, inseguretat, pors, fòbies, inhibició conductual,trastorn obsessiu-compulsiu, tics.

Dificultats de relació i adaptació: afrontament de separacions i divorcis, manca d’habilitats socials, augment de l’autoestima, resolució de problemes i conflictes socials.

Assetjament escolar: Bullying.

Assessorament als pares i pautes educatives en l’etapa infantil, preescolar i escolar.

Estàs interessat en els nostres serveis de Psicologia infantil a Sabadell o tens algun dubte? No dubtis en contactar amb nosaltres

Formulari de Contacte

Ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

psicologia infantil sabadell

Els nostres psicòlegs infantils

psciologa sabadell

IVET VIDAL

Psicòloga infantil

psicoleg sabadell

SILVIA MONTLLOR

Psicòloga infantil

psicoleg sabadell

JORDI CASTELLS

Psicòleg infantil

psicòloga sabadell

EMILIA MARTÍ

Psicòloga infantojuvenil

Més informació

¿Necessiteu més informació sobre els nostres serveis de psicologia infanti?