Logopèdia

La logopèdia és la professió especialitzada en els processos de la comunicació humana i de la deglució. El logopeda és el professional especialitzat en l’estudi, la prevenció, l’avaluació, el diagnòstic i el tractament de les dificultats de la comunicació i de la deglució en adults i en nens. Les dificultats comunicatives inclouen problemes de veu i de parla, de llenguatge verbal oral i escrit, de llenguatge no verbal i de pragmàtica, és a dir, de l’ús de llenguatge.

Saber més sobre el servei de logopèdia

 

 

Psicopedagogia

La psicopedagogia és la disciplina que s’encarrega d’estudiar i potenciar els processos d’aprenentatge, tant en infants com en adults. En aquest sentit els professionals de la psicopedagogia tenen com a objectiu la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les dificultats d’aprenentatge dels infants i els adolescents, així com d’adults.

Saber més sobre el servei de psicopedagogia

 

 

 

Reforç escolar

Molts alumnes de l’escola actual precisen d’un recolzament específic per assolir les seves fites acadèmiques. Esdevé oportú que aquest reforç escolar estigui dirigit per professionals de la pedagogia o la psicopedagogia buscant sempre que l’alumne assoleixi la seva pròpia autonomia de cara a les tasques d’estudi o els seus aprenentatges escolars bàsics.

Saber més sobre el servei de reforç escolar