Promoció Glifing estiu de 2019

glifing sabadell

Durant el que queda de maig i durant el juny de 2019 us podeu acollir a la promoció d’estiu de Glifing en la que la quota de matrícula es veu reduïda a la meitat del seu preu habitual.

El métode Glifing és un mètode basat en una aplicació online, ampliament estudiada, en la que es treballa fonamentalment l’agilitat lectora i la consciència fonològica, els infants han de realitzar diariament o entre 4 i 5 dies a la setmana les sessions que el professional del centre li ha planificat en funció de les seves necessitats.

De forma secundària a la lectura i la consciència fonológica, per mitjà del mètode glifing treballem altres aspectes bàsics en el desenvolupament cognitiu dels nens i nenes com la memòria de treball o la velocitat de processament, així com d’altres aspectes com l’adquisició ortogràfica.

Mitjançant el treball amb el mètode Glifing aconseguirem una millora significativa en la velocitat lectora, el que de forma conseqüent facilitarà el desenvolupament de la comprensió lectora, la qual és la fí bàsica dels processos lectors.

Per a que pugueu tenir una mica més d’informació al respecte us adjuntem un vídeo realitzat per l’equip de Integratek on hi trobareu i veureu com funciona el mètode, com són les sessions i els beneficis que en podem esperar.


Aprofiteu la promoció Glifing d’aquest estiu. Si teniu qualsevol dubte o voleu obtenir-n’he més informació no dubteu en contactar amb nosaltres.

Leave a reply