¿Qué és el mètode Glifing?

El mètode Glifing és una eina molt potent per a l’estimulació dels processos lectors, el fet d’estar basat en les noves tècnologies i incorporar un disseny dinàmic i atractiu facilita la motivació dels alumnes, al mateix temps que proporciona uns resultats molt bons en la majoria dels casos tractats, millorant de forma molt significativa els processos lectors dels seus usuaris.

¿Qui es pot beneficiar del Glifing?

El treball per mitjà del mètode Glifing es pot iniciar a partir dels 4 anys a mode d’estimulació i prevenció de dificultats en els processos de lectura i escriptura. No obstant, la utilització més comú va dirigida a nens i nenes amb dificultats en el procés d’adquisició o consolidació dels processos de lectura.

Els principals beneficiats de l’aplicació del mètode:

Nens que presentin retard de la lectura i l’escriptura

Velocitat lectora lenta

Nens amb dislèxia

¿Com funciona el Glifing?

El primer que es realitza seguint el mètode és una avaluació en funció del curs en el que es troba el nen, l’avaluació determinarà el nivell actual del nen en relació a la lectura, es a dir, si es troba dins d’allò esperat conforme al seu curs i edat, així com quins són els principals punts febles i forts en els processos de lectura del nen. En funció d’aquests resultats es valorarà la conveniència d’iniciar el mètode.

Posteriorment, en el cas que es consideri convenient iniciar el tractament, el professional del centre (logopeda o psicopedagog) programarà les sessions que ha de realitzar l’alumne per a estimular els processos que necessiten un major progrés. A partir d’aquí, s’inicia el mètode, el qual implica una dedicació de 4-5 dies a la setmana entre 15 i 20 minuts diaris amb la supervisió d’un adult, el treball es fa a casa per mitjà de la plataforma online de Glifing.

Les activitats a realitzar són molt variades i, en termes generals, atractives per l’alumne.

El professional del centre va fer un seguiment de l’evolució de la lectura de l’alumne per mitjà de la plataforma i va programant les sessions en funció de l’evolució de l’alumne.

Periòdicament, en funció de cada cas, es realitzen sessions de valoració presencials en el centre per a comprovar els avenços de forma directe.

Professionals Glifing

Marc Giner

MARC GINER

Psicopedagog format en Glifing

psicoleg sabadell

JORDI CASTELLS

Psicòleg format en Glifing

logopeda sabadell

RAQUEL GARCIA

Logopeda formada en Glifing

Si necessita més informació o vol realitzar la valoració inicial del Glifing posis en contacte amb nosaltres al 931 001 877 o bé ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosté tant aviat com sigui possible.

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  El teu telèfon(obligatori)

  Assumpte

  El teu missatge

  He llegit i estic d'acord amb la política de privacitat