Psicopedagog: Marc Giner Llenas

Director del Centre Giner

Experiència professional 

En Marc és psicopedagog, especialista en trastorns del llenguatge escrit. Disposa d’una amplia experiència en assessorament escolar i familiar, així com en allò referent a la reeducació de dificultats d’aprenentatge i del llenguatge. En aquest marc vé realitzant aquestes funcions en diferents centres educatius des de 2001 fins a l’actualitat, sent l’orientador d’un centre educatiu de Sant Cugat i en el Centre Giner.

Les principals activitats que realitza el Marc Giner al centre són:

  • Diagnòstic psicopedagògic
  • Reeducació psicopedagògica
  • Assessorament a pares
  • Tractament per mitjà del mètode Glifing d’estimulació de la lectura.

Per altre part, compagina la seva dedicació al Centre Gine,r com a psicopedagog i director, amb la direcció estatal de Logopèdia a Domicili des de 2010.

És autor del llibre “Mi hijo aprende jugando”, publicat per l’editorial Larousse l’any 2010.

Docència

En Marc, ha estat també professor associat de la Universitat Autónoma de Barcelona, membre del Departament de Psicologia Evolutiva, Bàsica i de l’Educació. Així mateix, ha col·laborat en la menció d’Educació Especial per magisteri de la Universitat Internacional de Cataluña, durant el curs 2012-13 i 2013-2014.

Ha estat docent 2 cops del Curs “Estratègies per al Desenvolupament de la Comprensió Lectora”, dins de la programació de l’ICE (Institut de Ciències de l’Educació) de programes de formació del professorat.

 

Formació Continuada

Pel que fa a la seva formació, a part de múltiples cursos de formació continuada, s’ha format en el mètode de Reorganització Neurofuncional Padovan i en la Teràpia de Moviments Rítmics i integració de Reflexes Primitius (TMR). També ha completat la seva formació en el Mètode SENA d’Estimulació Neuroauditiva. Així mateix disposa dels següents masters i postgraus:

  • Master en Pertorbacions de l’Audició i el Llenguatge. UAB
  • Postgrau en Trastorns del Llenguatge Escrit. Dislèxia. ISEP

Actualment, cursant: Curso sobre trastornos del aprendizaje, de la conducta y afectivos: diagnóstico e intervención. Curs realitzat per professionals de l’UTAE (Unitat de Trastorns de l’Aprenentatge Escolar de l’Hospital SAnt Joan de Deu)

 

Col·legiat número 387.

 

Podeu llegir els articles publicats pel Marc en el nostre bloc seguint aquest enllaç.

Contacteu amb el Marc

Ens posarem en contacte amb vosaltres tant aviat com ens sigui possible