Psicopedagog

Director del Centre Giner

 

En Marc és psicopedagog, especialista en trastorns del llenguatge escrit. Disposa d’una amplia experiència en assessorament escolar i familiar, així com en allò referent a la reeducació de dificultats d’aprenentatge i del llenguatge. En aquest marc vé realitzant aquestes funcions en diferents centres educatius.

En Marc, ha estat també professor associat de la Universitat Autónoma de Barcelona, membre del Departament de Psicologia Evolutiva, Bàsica i de l’Educació. Així mateix, ha col·laborat en la menció d’Educació Especial per magisteri de la Universitat Internacional de Cataluña, durant el curs 2012-13.

És autor del llibre “Mi hijo aprende jugando”, publicat per l’editorial Larousse l’any 2010.

Ha estat docent 2 cops del Curs “Estratègies per al Desenvolupament de la Comprensió Lectora”, dins de la programació de l’ICE (Institut de Ciències de l’Educació) de programes de formació del professorat.

Pel que fa a la seva formació, a part de múltiples cursos de formació continuada, s’ha format en el mètode de Reorganització Neurofuncional Padovan i en la Teràpia de Moviments Rítmics i integració de Reflexes Primitius (TMR). També ha completat la seva formació en el Mètode SENA d’Estimulació Neuroauditiva.

Col·legiat número 387.

 

Podeu llegir els articles publicats pel Marc en el nostre bloc seguint aquest enllaç.