Psicòloga al Centre Giner de Sabadellpsicologia_sabadell

 

Psicòloga especialitzada en Clínica. Llicenciada en Psicologia a la Universitat de Barcelona.

Ha col·laborat amb l’Hospital de Dia de Salut Mental de Sant Joan de Déu participant en la conducció de grups terapèutics.

La seva formació en psicologia clínica i de la salut, s’ha dut a terme a la Unitat de Teràpia de Conducta donant assistència psicològica. Servei de psicologia clínica adscrit a la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona.

Diploma de Postgrau en Tècniques i Principis Bàsics en Teràpia Cognitiu-Social de la Universitat de Barcelona. Formació en psicoteràpia orientada a àmbits d’intervenció individual, familiar i/o de parella.

Actualment, cursant la Formació Bàsica en Teràpia Sistèmica a l’Escola de Teràpia Familiar de l’Hospital de Sant de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Especialització com a terapeuta familiar i de parella.

Assistència a diverses conferències i congressos en l’àmbit de la psicologia clínica.

Ha col·laborat als Estats Units amb una organització no governamental dedicada a la reinserció social de persones amb problemes d’addicció.

D’altra banda, l’Anna exerceix de psicòloga al centre ambulatori especialitzat en addicions Psicología Especializada i a la clínica de desintoxicació per a drogodependents Sinconsumir.

Membre del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

Col·legiada número 16454

 

Podeu llegir els articles publicats per l’Anna en el nostre bloc seguint aquest enllaç.